Un comentario en “‘Terra Ferida’, Illes Balears

  1. Les entitats Terraferida i DinsAirbnb fem publiques noves dades sobre l’oferta de lloguer turistic que Airbnb ofereix a les Illes Balears. A pesar de les noves restriccions legals i d’un any de moratoria sobre noves llicencies des de l’aprovacio de la modificacio de la llei turistica el 2017, l’oferta d’aquesta multinacional ha crescut significativament, i a mes continua havent-hi grans incognites sobre el tipus d’activitat que realment s’oferta, i si es legal o no. Aqui mostram com, a pesar de les dificultats per a tenir una imatge precisa d’aquest negoci, una simple recerca on line es suficient per a fer-se una idea de com funciona, pero mes encara de la necessitat de regular-ho amb mes fermesa.

    Me gusta

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s